L’associació PROMULTIMEDIA al GameLab

gamelab2

Tenim bones notícies! L’Associació PROMULTIMEDIA serà present al GameLab 2013. Barcelona celebrarà la IX Fira Internacional del Videojoc i l’Oci Interactiu entre els dies 26 i 28 de juny, on les principals marques del sector dels videojocs podran comunicar-se tan amb altres empreses especialitzades com amb el consumidor final per oferir-los col·laboracions, i nous serveis i productes.

La nostra presència al GameLab ens ajudarà a donar a conèixer la nostra tasca com a associació, brindant-nos la oportunitat d’atraure professionals del sector multimèdia unint-nos per fer créixer el nostre sector i la pròpia associació.

I vosaltres, també sereu a l’edició d’enguany del GameLab?


18 abril, 2013

Fes-te soci

Gaudeix de tots els avantatges d'associar-te a Promultimèdia

Rep les últimes novetats sobre el sector multimèdia per correu.

Difón els teus projectes multimèdia amb tots els membres de l'associació.

Assabenta't de les activitats que realitza l'associació i participa-hi.

Forma part dels grups de treball que organitzem per engegar nous projectes multimèdia.

Gratuït per temps limitat