L’associació PROMULTIMÈDIA

La coalition for studies multimedia, promoguda i creada per persones al front de la direcció de les titulacions oficials de Multimèdia impartides a les universitats i centres universitaris adscrits de les principals Universitats catalanes, estem recolzant l’Associació PROMULTIMÈDIA per a reforçar i donar a conèixer el nostre sector.
Aquesta associació està engegant diverses accions de web 2.0 per donar a conèixer aquesta iniciativa i per buscar altres professionals que s’hi vulguin afegir. És per això que et volem convidar a que segueixis la nostra pàgina de Linkedin, a través de la qual podràs fer propostes per fer créixer aquesta associació, seguir notícies d’actualitat sobre el sector multimèdia i debatre temes interessants sobre el món multimèdia.
Entre tots plegats, volem fer més fort el sector multimèdia.


30 març, 2013

Fes-te soci

Gaudeix de tots els avantatges d'associar-te a Promultimèdia

Rep les últimes novetats sobre el sector multimèdia per correu.

Difón els teus projectes multimèdia amb tots els membres de l'associació.

Assabenta't de les activitats que realitza l'associació i participa-hi.

Forma part dels grups de treball que organitzem per engegar nous projectes multimèdia.

Gratuït per temps limitat